fredag 3 april 2015

En onsdag i mängden

Freddan och jag drog ut efter hagelstormen. Det var riktigt kladdigt i marken kan jag säga. Skulle säga att så här skitig har inte cykeln varit på evigheter.

Hursom.... för en gång skull tänkte jag mig att jag inte skulle köra först hela tiden. Öva upp beslutsförmågan lite så att jag inte är helt dum i huvudet när jag kommer till nya stigar. Men det är lättare sagt än gjort när det är mörker och det då blir Freddan som styr för han missar stigen när han ligger först :-)
Jag tog med kameran och fick några bilder. Blixt måste ju till men när det blixtrar till så lyser blixten upp utandningsångan så man får hålla andan och väsa ur mungipan "Kör!".


Stopp efter Lovisedalslöpan. Numer en av mina favoritstigar och en bra början på kvällen. Stigen börjar på flata klippor som sen går över i på stig i tallskog. Stigen svänger fram och tillbaks med flata kurvor som skall tas i hög fart. Sist genom lite stora, vassa stenar och sen brant utför i lerig lövskog. 1 minuts glädje.


Freddan på Förnedringen, bilden bliv suddig men det bliv nästan bra ändå på nåt vis. Freddans jacka passar sig för foto också. Ingen svarta spökplumpen lixom.

Starten på SS2 från SBR II. Hela sträckan är riktigt bra men är förvånansvärt mycket trampa när man mäter med modernare enduromått. 

Slut i rutan! 


2 kommentarer:

  1. Haha! Jag kör på känsla ju! Å fick jag en chans eller? :)

    SvaraRadera
  2. Det skrivs väldigt lite på den här bloggen nu för tiden.

    SvaraRadera